7 Zekerheden

Bij DeVault begrijpen wij als geen ander dat u niet zomaar uw waardevolle spullen afstaat. U wilt er zeker van zijn dat u een kluis huurt bij een betrouwbare en professionele partij. Daarom hebben wij de 7 Zekerheden in het leven geroepen.

Onze 7 Zekerheden zijn stuk voor stuk unieke beloftes en garanties aan onze klanten. Bij DeVault staat het leveren van passende oplossing voor onze klanten hoog in het vaandel. Wij zijn pas tevreden als u écht tevreden bent.

Onderstaand volgen onze 7 Zekerheden:

  • Kluisverhuur vanaf €8,- per maand
  • Altijd een passende oplossing met keuze uit 9 typen kluizen
  • Standaard tot €45.000,- verzekerd
  • Hoogste beveiligingsniveau
  • 24/7 beveiligd
  • Alle medewerkers zorgvuldig gescreend
  • Afgesloten privéruimtes

Kortom, wij komen onze afspraken altijd na. Iedere dag opnieuw staan wij in Limburg klaar voor onze klanten en hun waardevolle spullen. Onderstaand kunt u ons aanbod bekijken.

Onze werkwijze

Neem contact op

Mail naar info@devault.nl of bel naar +31 (0)85 – 13 014 79

Kies een kluis

Met 9 type kluizen altijd een passende oplossing

Gegarandeerd veilig

Uw spullen 24/7 beveiligd en standaard verzekerd tot €45.000,-

Het verhaal achter DeVault

De laatste jaren was er een verontrustende trend zichtbaar in Nederland. Door de toegenomen spanningen in de wereld nam de vraag naar een veilige opslag van waardevolle spullen toe.

Echter, het aanbod van safeloketten- en kluisverhuur nam drastisch af, omdat alle banken het aanbod van deze service afbouwen. Alleen al in Limburg zijn er hierdoor in een korte periode 12.000 kluizen verdwenen.

DeVault heeft hierop ingespeeld en zodoende de maatschappelijke plicht op zich genomen om uw waardevolle eigendommen veilig te bewaren.

Eén van de bankfilialen waar het vroeger mogelijk was om een kluis te huren, was het filiaal van de RaboBank te Beek. DeVault exploiteert nu haar waarde opslag in deze voormalige kluisruimte.

De entiteit DeVault is al in 2016 opgericht, maar pas sinds december 2017 was het mogelijk om een kluis te huren. In de tussenliggende periode hebben wij hard gewerkt om de kluisruimte en het geavanceerde beveiligingsplan te realiseren.

Met trots kunnen wij mededelen dat het harde werk zich heeft uitbetaald. DeVault heeft zich ontwikkeld tot de grootste onafhankelijke aanbieder van safeloketten in Limburg. Op dit moment hebben wij meer dan 1.800 kluizen beschikbaar voor verhuur.

Uw waardevolle spullen, veilig achter slot en grendel

Bij DeVault werken wij nauw samen met gerenommeerde partners in de beveiligingssector. Wij stellen alles in werking om uw waardevolle spullen veilig achter slot en grendel te plaatsen. Bij ons kunt u ook crypto veilig bewaren.

Het beveiligingsniveau van DeVault voldoet namelijk aan veiligheidscategorie 4+. Deze veiligheidscategorie is ook meteen het hoogste beveiligingsniveau die in Nederland geldt qua veiligheidseisen én kwaliteitsnormen. Oftewel, u kunt met een gerust hart uw waardevolle eigendommen achterlaten in één van onze 9 typen kluizen.

Van tril- en waterdetectie tot 24/7 monitoring met rechtstreekse aansluitingen op de meldkamer, bij DeVault doen wij er écht alles aan de risico’s van inbraak, brand- en waterschade tot een minimum te beperken.

Kluis huren

DeVault

Enthousiast geworden over ons verhaal? Of heeft u nog andere vragen? In beide gevallen kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen. Uiteraard staan onze adviseurs u ook graag te woord op locatie tijdens onze openingstijden.

Openingstijden

Maandag
09:00 - 17:00 uur
Dinsdag
09:00 - 17:00 uur
Woensdag
09:00 - 17:00 uur
Donderdag
09:00 - 17:00 uur
Vrijdag
09:00 - 17:00 uur

Contact opnemen