Kluis huren - Header

Kluis huren

Uw waardevolle spullen veilig en verzekerd

 • Standaard tot €45.000,- verzekerd
 • 24/7 bewaakt en beveiligd
 • Vanaf €8,- per maand
 • Keuze uit 9 typen kluizen

Kluis aanbod

9 typen kluizen vanaf €8,- per maand.
Kom langs en bepaal welk formaat voor u passend is.
Standaard tot €45.000,- verzekerd | max. tot €90.000,- verzekerd per kluis.

Loket A

Verzekerd tot €45.000,-
2 sleutels
€12,00 p/m excl. BTW
Kluis aanvragen

Loket B

Verzekerd tot €45.000,-
2 sleutels
€19,50 p/m excl. BTW
Kluis aanvragen
Populair

Loket C

Verzekerd tot €45.000,-
2 sleutels
€22,50 p/m excl. BTW
Kluis aanvragen

Loket D

Verzekerd tot €45.000,-
2 sleutels
€25,00 p/m excl. BTW
Kluis aanvragen

Loket E

Verzekerd tot €45.000,-
2 sleutels
€29,50 p/m excl. BTW
Kluis aanvragen

Loket F

Verzekerd tot €45.000,-
2 sleutels
€37,50 p/m excl. BTW
Kluis aanvragen

Loket G

Verzekerd tot €45.000,-
2 sleutels
€47,50 p/m excl. BTW
Kluis aanvragen

Crypto Loket

Verzekerd tot €45.000,-
2 sleutels
€25,00 p/m excl. BTW
Kluis aanvragen

Notaris

Verzekerd tot €10.000,-
2 sleutels
€8,00 p/m excl. BTW
Kluis aanvragen
Uitverkocht

Hoe werkt het huren van een kluis?

Het huren van een kluis is bij ons allesbehalve een langdradig en ingewikkeld proces. Onze werkwijze zullen wij toelichten aan de hand van het volgende overzichtelijke stappenplan:

 1. Neem contact met ons op
 2. Kies een kluis
 3. Jaarcontract afsluiten
 4. Geniet van maximale veiligheid
 5. Eventuele overstap naar een kluis van ander formaat

Onderstaand volgt een verdere toelichting over onze werkwijze.

1. Neem contact op

U kunt zowel telefonisch als via onderstaande knop contact met ons opnemen. Gebruikelijk is dat u bij ons binnen 1 dag na het maken van een afspraak terecht kan. Graag bespreken we dan de mogelijkheden verder.

Hierbij houden wij uiteraard rekening met uw wensen en behoeftes. Het leveren van passend maatwerk staat namelijk hoog in het vaandel bij ons.

Bij deze eerste kennismaking is het ook mogelijk om gebruik te maken van een vrijblijvende rondleiding, zodat u een goed beeld krijgt van onze werkwijze en de bijbehorende veiligheid.

Mocht u onverhoopt met spoed een kluis willen huren, dan is dit geen enkel probleem. Graag staan wij voor u klaar. Veelal kunt u binnen 1 uur al een safe huren én meteen in gebruik nemen.

Kluis huren - Kiezen

2. Kies een kluis

Bij DeVault kunt u, afhankelijk van uw wensen en behoeftes, kiezen voor één van de 9 typen kluizen. Weet u niet zeker welke kluis het beste is uw waardevolle spullen? Geen probleem! Graag denken wij met u mee om zo tot een passende oplossing te komen.

3. Jaarcontract afsluiten

Nadat u de keuze heeft gemaakt voor een bepaald type kluis, is het tijd om een jaarcontract af te sluiten. Houd er hierbij rekening mee dat er altijd maar één huurder is. Wel is het mogelijk om een gevolmachtigde aan te wijzen, zoals uw partner of familielid.

Na het afsluiten van het jaarcontract kunnen wij u feliciteren met de veilige opslag van uw waardevolle spullen. Wij overhandigen u de enige 2 sleutels die toegang hebben tot uw kluis.

Hier staat wel een borg van €150,- tegenover. Deze krijgt u uiteraard netjes teruggestort als u na opzegging van uw huurovereenkomst beide originele sleutels weer aan ons overhandigd.

Uw waardevolle spullen zijn standaard verzekerd tot €45.000,-. Wanneer uw spullen meer waard zijn dan dit bedrag, behoort het ook tot de opties om uw verzekerde waarde op te hogen.

Bij DeVault is dit mogelijk tot €90.000,-. Deze verhoging gaat wel gepaard met een extra premie per jaar. Dit zal allemaal keurig worden opgenomen in de huurovereenkomst.

4. Uw spullen veilig opbergen

Vanaf nu hoeft u zich geen zorgen meer te maken over uw waardevolle spullen. Deze liggen veilig opgeborgen in één van onze kluizen, die stuk voor stuk allemaal zwaar beveiligd zijn. Natuurlijk kunt u uw safeloket gratis en onbeperkt bezoeken.

DeVault heeft niet zomaar de status van het hoogste beveiligingsniveau verkregen. Wij hebben een uitgebreid beveiligingspakket met (o.a.) een toegangscontrole, 24/7 bewaking, kogelwerende deuren en glas, waterdetectie en nog veel meer geavanceerde technologieën!

Naast ons professionele beveiligingsplan, voldoen ook al onze medewerkers aan de hoge beveiligingseisen. Stuk voor stuk zijn zij getraind én zorgvuldig gescreend, zodat uw waardevolle spullen in veilige handen zijn.

5. Eventuele overstap naar een kluis van ander formaat

Mocht u na verloop van tijd de wens hebben om van type kluis te veranderen, behoort dit zeker tot de mogelijkheden. U kunt altijd overstappen naar een kluis van groter formaat. Wel is de overstap naar een kluis van groter formaat pas mogelijk na afloop van uw huidige huurovereenkomst.

Huur een kluis
Kluis huren - Formaat

Wat kan ik in jullie kluizen bewaren?

Zoals hierboven besproken biedt onze kluisverhuur gegarandeerde veiligheid voor uw waardevolle eigendommen. Misschien vraagt u zich ook wel af: Welke waardevolle spullen kan ik zoal bewaren in jullie kluizen?

Op deze vraag is geen eenduidig antwoord. Wij kunnen namelijk niet bepalen wat voor u wel of niet waardevol is. Met 9 type kluizen kunnen wij wel de garantie bieden om samen tot een passende oplossing te komen.

Natuurlijk zijn er wel een aantal veelvoorkomende spullen die onze klanten veilig opslaan in hun gehuurde kluis. Denk hierbij aan:

Onderstaand volgt meer over het een verdere toelichting.

Erfstukken

Erfstukken gaan generaties lang mee, waardoor ze voor families van grote waarde kunnen zijn. Van een speciale ring tot een bijzonder horloge van uw dierbare familielid. Door het huren van een kluis bij DeVault weet u dat uw kostbaarheden veilig zijn.

Sieraden

Sieraden die je graag veiligstelt, hoeven natuurlijk niet automatisch erfstukken te zijn. Het is volkomen begrijpelijk dat je sieraden veilig wilt bewaren, die je bijvoorbeeld alleen bij speciale gelegenheden draagt.

Bij DeVault begrijpen wij dit als geen ander en bieden wij u graag een passende oplossing aan voor het veilig bewaren van uw sieraden.

Kluis huren - Sieraden

Belangrijke documenten

Vanzelfsprekend raak je belangrijke papieren liever niet kwijt. Door een kluis te huren bij DeVault beperkt u deze kans tot een minimum. Van een diploma tot verzekeringspapieren, uw belangrijke documenten worden bij ons extra beschermd tegen inbraak of brand- en waterschade.

Foto's

Foto’s zijn een schoolvoorbeeld van spullen waar emotionele waarde aan wordt gehecht. Vaak zijn foto’s en andere tastbare herinneringen nog waardevoller dan spullen met een grote financiële waarde.

Ook voor deze categorie waardevolle spullen kunt u een kluis huren bij DeVault en zo uw tastbare herinneringen veilig bewaren op een betrouwbare plek.

USB-sticks en harde schijven

Waardevolle spullen kunnen ook een digitale vorm aannemen. Denk hierbij aan de opslag van belangrijke bestanden of crypto op een USB-stick of harde schijf. Uiteraard kunt u ook de fysieke form van uw digitale opslag veilig bewaren in één van onze kluizen.

Graag benadrukken wij nogmaals dat eerder genoemde voorbeelden vaak voorkomen, maar niet de enige spullen zijn die opgeslagen kunnen worden in onze kluizen. Denk hierbij ook aan eventuele waardevolle munten of verzamelingen.

Kortom, DeVault biedt een veilige opslag voor al uw spullen waar u écht waarde aan hecht.

Kluis huren
Kluis huren - USB

Huur een kluis bij DeVault!

Wanneer u overweegt om zelf een kluis te huren, is het logisch dat u een goed gevoel wilt hebben bij de partij die uw waardevolle spullen gaat bewaren. Daarom hebben wij de 7 Zekerheden van DeVault opgericht.

Met deze unieke beloftes én garanties willen wij u een vertrouwd gevoel geven, zodat u met een gerust hart uw waardevolle spullen in onze kluizen kan opbergen. Elke dag weer komen we met onderstaande 7 Zekerheden onze beloftes na:

 • Kluisverhuur vanaf €8, – per maand
 • Altijd een passende oplossing met keuze uit 9 typen kluizen
 • Standaard verzekerd tot €45.000, –
 • Hoogste beveiligingsniveau
 • 24/7 beveiligd
 • Alle medewerkers zorgvuldig gescreend
 • Afgesloten privéruimtes
Vraag een kluis aan
Aanbieder
Devault
Andere aanbieders
Alarmsysteem
Legitimatiecontrole
Jaarcontract
Maandelijkse incasso
24/7 live camera toezicht
Ondergrondse kluisruimte
Kluisinhoud verzekerd
Overval proof
Ramkraak proof
Brandbeveiliging
Waterbestendig
Alle medewerkers gescreend
Alle medewerkers getraind
Kluis met sluisfunctie
Altijd onder toeziend oog naar uw kluis
Afgesloten privéruimtes
Gratis parkeren

DeVault

Enthousiast geworden over onze werkwijze? Of heeft u nog vragen over het huren van een kluis? Bij DeVault helpen wij u graag verder. Hiernaast kunt u vrijblijvend contact opnemen met ons, dé specialist op het gebied van kluisverhuur.

Kluis huren - Devault

Openingstijden

Maandag
09:00 - 17:00 uur
Dinsdag
09:00 - 17:00 uur
Woensdag
09:00 - 17:00 uur
Donderdag
09:00 - 17:00 uur
Vrijdag
09:00 - 17:00 uur

Contact opnemen

Waarom een kluisje huren?

Wist u dat in Nederland bij 1 op de 7 woningen jaarlijks wordt ingebroken? En dat 1 op de 67 woningen jaarlijks wordt getroffen door brandschade? Dit komt neer op ruim 100.000 woningbranden per jaar.

Logischerwijs zijn mensen door de toegenomen spanningen in de wereld steeds meer op zoek naar een veilige opslag. Maar een kluis bij de bank huren wordt lastig, zij bouwen het aanbod steeds verder af waardoor zij u deze vorm van veilige opslag niet meer kunnen bieden.

Bij DeVault kunt u wel van deze service gebruikmaken. Wij zijn actief in Limburg, u vindt ons in Beek.

Het huren van een kluis biedt de gewenste zekerheid waar u naar op zoek bent. Bezorgd zijn over de veiligheid van uw waardevolle spullen is met het huren van een kluis verleden tijd.

Zoals eerder gezegd, bij DeVault bent u verzekerd van een veilige opslag van uw waardevolle spullen. Onze zwaar beveiligde kluizen liggen in een ondergrondse kluisruimte en voldoen aan veiligheidscategorie 4+. Dit is meteen de hoogste beveiligingscategorie in Nederland.

Met andere woorden, uw waardevolle spullen zijn niet alleen uitstekend beschermd tegen brand, inbraak én waterschade. Ook worden ze 24 uur per dag gemonitord, inclusief geavanceerde alarmsystemen. Deze zijn uiteraard rechtstreeks verbonden met de meldkamer.