Kluis huren bank - Header

Kluis huren bij bank...

is niet meer mogelijk

Kies voor kluisverhuur bij DeVault:

  • Standaard tot €45.000,- verzekerd
  • 24/7 bewaakt en beveiligd
  • Vanaf €8- per maand

Kluis huren bij uw bank?

Dat is verleden tijd bij Rabobank, ING, ABN AMRO en SNS Bank

Het huren van een kluis is een service die banken niet meer aanbieden. Gelukkig biedt DeVault u wel deze mogelijkheid, wij zijn gevestigd in Limburg. Vanaf €8,- per maand kunt u al een van onze zwaar beveiligde bankkluizen huren, die voldoen aan de hoogste beveiligingseisen van Nederland.

Met andere woorden, uw spullen worden 24/7 gemonitord en zijn dus gegarandeerd veilig. U heeft de keuze uit 9 typen kluizen, waarmee we u altijd een passende oplossing kunnen aanbieden

Bankkluis huren

Kluis aanbod

met 9 typen kluizen altijd een passende oplossing

Loket A

Verzekerd tot €45.000,-
2 sleutels
€12,00 p/m excl. BTW
Kluis aanvragen

Loket B

Verzekerd tot €45.000,-
2 sleutels
€19,50 p/m excl. BTW
Kluis aanvragen
Populair

Loket C

Verzekerd tot €45.000,-
2 sleutels
€22,50 p/m excl. BTW
Kluis aanvragen

Kluis huren bij DeVault: dé ideale vervanging

Wilt u zich geen zorgen meer maken over de veiligheid van uw waardevolle spullen? Een kluis huren bij DeVault ontzorgt u volledig. Wij voldoen aan de strenge eisen van veiligheidscategorie 4+. Oftewel, onze kluizen zijn uitstekend beschermd tegen inbraak, brand- én waterschade. De kluizen bevinden zich in een authentieke, ondergrondse kluisruimte. Wij zijn het alternatief voor een kluis huren bij de Rabobank, ING, ABN AMRO en SNS Bank. Zo heeft u toch de mogelijkheid om kostbaarheden veilig te stellen op een betrouwbare plek.

Bij DeVault begrijpen wij als geen ander dat u uw waardevolle spullen en belangrijke documenten niet zomaar afstaat. U wilt ons volledig kunnen vertrouwen. Niet meer dan logisch. Daarom hebben wij de 7 Zekerheden van DeVault in het leven geroepen.

Met onderstaande unieke beloftes én garanties komen wij onze afspraken altijd na. Iedere dag opnieuw.

  • Kluisverhuur vanaf €8,- per maand
  • Altijd een passende oplossing met keuze uit 9 typen kluizen
  • Standaard verzekerd tot €45.000,-
  • Hoogste beveiligingsniveau
  • 24/7 beveiligd
  • Alle medewerkers zorgvuldig gescreend
  • Uw kluis gratis en onbeperkt bezoeken
Bankkluis huren

Hoe werkt het?

Het huren van een kluis is bij ons allesbehalve een langdradig en ingewikkeld proces. Onze werkwijze zullen wij toelichten aan de hand van het volgende overzichtelijke stappenplan:

1. Neem contact met ons op
Telefonisch of via ons formulier.

2. Plan een afspraak in
Onze adviseurs helpen u graag.

2. Kies een kluis
Altijd een passende, hoog beveiligde kluis.

3. Jaarcontract afsluiten
Wij zorgen graag voor maximale veiligheid voor uw spullen.

4. Geniet van maximale veiligheid
U hoeft zich geen zorgen meer te maken over mogelijke risico’s.

5. Eventuele overstap naar een kluis van ander formaat
Wij voorzien op elk moment in uw behoefte.

Bankkluis huren
Kluis huren - Rabobank - SNS Bank - ING - ABN AMRO

Waarom kan ik geen kluis meer huren bij mijn bank?

Vroeger was een bankkluisje huren vrij gebruikelijk. Bijvoorbeeld bij de Rabobank, ABN AMRO, SNS Bank en ING. Tegenwoordig is het bij de bank bijna niet meer mogelijk om een kluis te huren, omdat alle banken steeds minder kluisverhuur aanbieden en deze aanvullende dienst blijven afbouwen.

Ook banken evalueren voortdurend hun dienstverlening. Uit deze evaluaties kwam naar voren dat zij graag de transitie willen maken van fysieke service naar online dienstverlening. Hiermee wilden zij beter inspelen op de veranderende behoeftes van hun klanten.

Logischerwijs kreeg deze “frontdesk” service steeds minder prioriteit bij alle banken. De gevolgen hiervan waren duidelijk zichtbaar: vele filialen werden gesloten om kosten te besparen. Dit zorgde voor een geleidelijke afname van het aantal verhuur kluisjes. We zijn nu op het punt gekomen dat banken helemaal stoppen met de service kluisverhuur.

Grote vraag naar kluisverhuur

Alhoewel banken hun kluisverhuur aanbod steeds verder laten afnemen, betekent dit uiteraard niet dat de vraag naar kluisverhuur ook meteen verdwijnt.

In een korte periode zijn er in Limburg maar liefst 12.000 kluizen verdwenen door de sluiting van vele bankgebouwen. Mede hierdoor is DeVault opgericht, zodat wij het ontstane gat tussen vraag en aanbod konden dichten.

Graag zijn wij u en vele anderen van dienst met onze kluisverhuur service. Laat uw spullen veilig bewaren door DeVault. U kunt ook crypto veilig bij ons bewaren.

Bankkluis huren

DeVault

Enthousiast geworden over onze werkwijze? Hiernaast kunt u direct contact opnemen met ons. Uiteraard staan onze adviseurs u ook graag te woord op locatie. Wij zijn hét alternatief voor een kluis huren bij de bank.

Kluis huren bank - Openingstijden

Openingstijden

Maandag
09:00 - 17:00 uur
Dinsdag
09:00 - 17:00 uur
Woensdag
09:00 - 17:00 uur
Donderdag
09:00 - 17:00 uur
Vrijdag
09:00 - 17:00 uur

Contact opnemen