Kluis Huren Roermond - Header

Kluis huren Eindhoven

 • Standaard tot €45.000,- verzekerd
 • 24/7 bewaakt en beveiligd
 • Vanaf €8,- per maand
 • Uitstekend bereikbaar vanaf Eindhoven

Een kluis huren nabij Eindhoven kan bij DeVault

DeVault is al jaren actief als kluisverhuurder. Een kluis huren nabij Eindhoven kan al even niet meer bij de bank. Vandaar dat wij dit gat hebben opgevuld door zelf kluizen aan te bieden. Het is u vast niet ontgaan dat er steeds meer wordt ingebroken. Hoe dit precies komt heeft DeVault geen verklaring voor. Wij weten wel dat een kluis huren in Eindhoven bij ons een slimme keuze is.

De kluizen zijn bij ons tot op het hoogste niveau beveiligd (categorie 4+). Hier worden verschillende factoren in meegenomen waaronder inbraak, brand- en waterschade. Kluis huren Eindhoven garandeert u dus volledige zekerheid.

kluis huren Eindhoven

Welke waardevolle spullen kan ik veiligstellen?

Er zijn een aantal verschillende soorten kluizen die u bij ons kunt huren. In deze kluizen mag alles worden bewaard. Denk aan horloges, crypto, waardevolle documenten, kunst of simpel cash geld. Afhankelijk van de grootte van uw bezittingen kunt u kiezen uit 9 kluizen. De kleinste kluis is 310 x 460 x 50 millimeter groot en kost €8,- per maand. DeVault zorgt ervoor dat een kluis huren nabij Eindhoven voor iedereen waardevol is. Daarom bieden wij ook een kluis van 620 x 460 x 325 millimeter aan. Verder zijn er mogelijkheden tussen deze twee kluizen in.

DeVault staat voor betrouwbaarheid en professionaliteit als het gaat om een kluis huren nabij Eindhoven. Sluit dit aan bij uw verwachtingen? Kies dan voor DeVault en neem contact met ons op!

Kluis huren

Kluis aanbod

met 9 typen kluizen altijd een passende oplossing

Loket A

Verzekerd tot €45.000,-
2 sleutels
€12,00 p/m excl. BTW
Kluis aanvragen

Loket B

Verzekerd tot €45.000,-
2 sleutels
€19,50 p/m excl. BTW
Kluis aanvragen
Populair

Loket C

Verzekerd tot €45.000,-
2 sleutels
€22,50 p/m excl. BTW
Kluis aanvragen

Het huren van een kluis in Eindhoven

Wilt u precies weten hoe DeVault te werk gaat? Lees dan verder! Wij werken namelijk met een vijfstappenplan om ervoor te zorgen dat een kluis huren nabij Eindhoven vlekkeloos verloopt.

Stap 1. Neem contact met ons op
Stap 2. Kies een kluis uit
Stap 3. Sluit een contract af
Stap 4. U bent klaar om te genieten van maximale veiligheid
Stap 5. Overstappen naar een andere kluis

Stap 1. Neem contact met ons op

Wij nemen graag al uw telefoontjes aan om te bespreken wat u wilt of voor vragen. Het is ook mogelijk om op locatie binnen te lopen. Mocht u willen bellen kunt u onderstaande knop raadplegen.

Wanneer u kiest om op locatie te komen, geven wij graag een rondleiding. Op die manier proberen we u gerust te stellen en krijgt u een goed beeld van waar DeVault voor staat.

Een kluis huren nabij Eindhoven kan snel geregeld zijn. Na het maken van een afspraak is het vaak al mogelijk om na 1 dag bij ons binnen te lopen. Mocht er meer haast achter zitten doen wij ook aan spoedaanvragen, dan kunt u binnen 1 uur de sleutels in handen hebben.

kluis huren Eindhoven

Stap 2. Kies een kluis uit

Zoals eerder aangegeven bieden wij 9 type kluizen aan. Op die manier zorgen wij ervoor dat u een ruime keuze heeft. Door dit grote aanbod kunnen we waardevolle spullen van alle formaten veiligstellen. Niet alleen financiële eigendommen mogen opgeslagen worden. Wij maken geen onderscheid tussen emotioneel en financieel.

Stap 3. Sluit een contract af

Een kluis huren nabij Eindhoven is bij DeVault mogelijk vanaf 1 jaar. Wanneer de kluis gekozen is kunt u het contract tekenen en daarbij een gevolmachtigde aanwijzen. Deze tweede persoon mag altijd de kluis bezoeken. De kluizen zijn standaard verzekerd tot €45.000,-. Mocht u behoefte hebben aan meer, is het mogelijk om tot €90.000,- te verzekeren. Hier staan wel een extra premie tegenover.

kluis huren Eindhoven

Stap 4. U bent klaar om te genieten van maximale veiligheid

Nu is het tijd om uw spullen veilig in de kluis op te bergen. Met een veiligheidscategorie van 4+ behoort DeVault tot het hoogst beveiligde niveau. U kunt de kluis ook nog eens zoveel bezoeken als u wilt.

Stap 5. Overstappen naar een andere kluis

Het kan voorkomen dat u uit de kluis groeit. Het is bij ons geen enkel probleem om het contract over te zetten naar een grotere of kleinere kluis. Op die manier proberen wij een kluis huren nabij Eindhoven zo fijn mogelijk te laten verlopen.

Kluis huren
kluis huren Eindhoven

Een kluis huren in de buurt van Eindhoven is nu mogelijk

DeVault is een uitstekende keuze voor het huren van een kluis in Eindhoven. Onze locatie is gevestigd in Beek en is makkelijk bereikbaar met de auto. Daarnaast houden wij ons aan de 7 zekerheden die voor ons belangrijk zijn.

 • Kluisverhuur vanaf €8,- per maand
 • Altijd een passende oplossing met keuze uit 9 typen kluizen
 • Standaard verzekerd tot €45.000,-
 • Hoogst mogelijke beveiligingsniveau
 • 24/7 beveiligd
 • Alle medewerkers zorgvuldig gescreend
 • Afgesloten privéruimtes
Kluis huren

DeVault

Enthousiast? Neem gerust contact met ons op. Dit kan telefonisch of bij ons op locatie! DeVault is uw betrouwbare partij voor het huren van een kluis nabij Eindhoven!

kluis huren Eindhoven

Openingstijden

Maandag
09:00 - 17:00 uur
Dinsdag
09:00 - 17:00 uur
Woensdag
09:00 - 17:00 uur
Donderdag
09:00 - 17:00 uur
Vrijdag
09:00 - 17:00 uur

Contact opnemen