Kluis huren Venlo - Header

Kluis huren Venlo

  • Standaard tot €45.000,- verzekerd
  • 24/7 bewaakt en beveiligd
  • Vanaf €8,- per maand
  • Uitstekend bereikbaar vanaf Venlo
Afspraak maken

Een kluis huren in Venlo is een verstandige keuze!

Inbreken is in 2022 weer een stuk toegenomen. Het is nog afwachten wat de cijfers van 2023 gaan worden, naar verwachting zal dit ook stijgen. Een kluis huren in Venlo is dus geen overbodige luxe. Het opslaan van kostbare bezittingen in een kluis is de beste oplossing om uw spullen te waarborgen.

Het is sinds een tijd niet meer mogelijk om bij een bank in Venlo een kluis te huren. Gelukkig staan wij van DeVault voor u klaar. Zo kunt u met een gerust hart naar bed of op vakantie.

DeVault biedt 9 verschillende soorten kluizen aan. Zo kunt u altijd een goede keuze maken die bij u past. Een kluis huren in Venlo is nog nooit zo makkelijk geweest. Dat komt omdat wij graag met u meedenken en het proces zo gemakkelijk mogelijk maken.

Kluis huren
Kluis huren Venlo - Hoge veiligheid

Kluis aanbod

9 typen kluizen vanaf €8,- per maand.
Kom langs en bepaal welk formaat voor u passend is.
Standaard tot €45.000,- verzekerd | max. tot €90.000,- verzekerd per kluis.

Loket A

Verzekerd tot €45.000,-
2 sleutels
€12,00 p/m excl. BTW
Kluis aanvragen

Loket B

Verzekerd tot €45.000,-
2 sleutels
€19,50 p/m excl. BTW
Kluis aanvragen
Populair

Loket C

Verzekerd tot €45.000,-
2 sleutels
€22,50 p/m excl. BTW
Kluis aanvragen

Kluis huren in Venlo voor al uw waardevolle spullen

Alle vormen van waardevolle spullen kunnen veilig opgeslagen worden. Denk aan dure horloges en sieraden of belangrijke documenten. Eigendommen zonder financiële waarde mogen uiteraard ook bewaard worden in de kluizen. Dit zou kunnen gaan over erfstukken of waardevolle foto’s. Binnenshuis kan dit bij een brand verloren gaan. De kluizen die te huur zijn in Venlo zijn ook brandbestendig.

Bij een kluis huren in Venlo komt maximale veiligheid kijken. We hebben ervoor gezorgd dat DeVault voldoet aan veiligheidscategorie 4+. Dit is dan ook het hoogste beveiligingsniveau. Dit heeft betrekking op inbraak, brand- en waterschade. Al onze medewerkers zijn grondig gescreend en door ons opgeleid. Ook intern bieden we geen risico.

Huur uw kluis bij DeVault

U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen, mocht u vragen hebben of geïnteresseerd zijn. Het bespreken van uw behoeften doen we graag, dan kunnen we een advies geven over de soort kluis. Binnen 1 dag kunt u bij ons terecht na het maken van een afspraak.

Het is zelfs mogelijk om een spoedaanvraag te doen. Deze aanvragen worden binnen 1 uur afgehandeld. Deze service bieden we zodat u ook met spoed nog een kluis kunt huren nabij Venlo. Zoals u kunt zien staat DeVault altijd voor u klaar. Huurt u bij ons een kluis, dan kiest u voor optimale veiligheid.

DeVault

Enthousiast geworden over onze werkwijze? Hiernaast kunt u direct contact opnemen met ons. Uiteraard staan onze adviseurs u ook graag te woord op locatie. Wij zijn uw betrouwbare partij voor een kluis huren nabij Venlo.

Kluis huren Venlo - Openingstijden

Openingstijden

Maandag
09:00 - 17:00 uur
Dinsdag
09:00 - 17:00 uur
Woensdag
09:00 - 17:00 uur
Donderdag
09:00 - 17:00 uur
Vrijdag
09:00 - 17:00 uur

Contact opnemen