Safeloket huren - Header

Safeloket

Uw eigendommen uitermate beveiligd

 • Standaard tot €45.000,- verzekerd
 • 24/7 bewaakt en beveiligd
 • Vanaf €8,- per maand
 • Keuze uit 9 typen safeloketten

Waarom een safeloket huren?

Veiligheid & discretie

Een safeloket beschermt uw waardevolle eigendommen tegen verlies, diefstal en schade. Denk aan waardevolle eigendommen zoals juwelen, reservesleutels, belangrijke papieren of spullen met emotionele waarde. Met onze 9 verschillende typen safeloketten bieden wij voor iedere situatie een passende uitkomst en dat al vanaf €12,- per maand. Dit komt dan neer op €144,- per jaar.

De zwaar beveiligde kluizen bevinden zich in een ondergrondse kluisruimte en voldoen hierbij aan veiligheidscategorie 4+. Dat is in Nederland de hoogste beveiligingscategorie. U kunt dus zorgeloos uw waardevolle spullen bij ons achterlaten.

DeVault heeft een 24/7 werkende monitor met een geavanceerd alarmsysteem. Deze is direct verbonden met de meldkamer.

Vraag een safeloket aan

Safeloket aanbod

met 9 typen altijd een passende oplossing

Loket A

Verzekerd tot €45.000,-
2 sleutels
€12,00 p/m excl. BTW
Kluis aanvragen

Loket B

Verzekerd tot €45.000,-
2 sleutels
€19,50 p/m excl. BTW
Kluis aanvragen
Populair

Loket C

Verzekerd tot €45.000,-
2 sleutels
€22,50 p/m excl. BTW
Kluis aanvragen

Onze voorwaarden

Aan het huren van een safeloket zijn een aantal voorwaarden verbonden. U dient volgens de wet 18 jaar of ouder te zijn en te beschikken over een geldig legitimatiebewijs. Dit kan een EU-paspoort zijn, een geldig verblijfsdocument, ID-bewijs of rijbewijs.  Daarnaast is het van belang dat u een (Nederlandse) bankrekening heeft.

Voldoet u aan deze voorwaarden? Dan helpen we u graag verder! Samen kiezen we het safeloket die aansluit bij uw situatie. Wij streven ernaar om uw waardevolle eigendommen de maximale veiligheid te bieden.

Safeloket huren - Voorwaarden

Zekerheid in iedere situatie

Een vakantie of een langdurig verblijf in het buitenland is vaak de reden voor het huren van een safeloket. Waardevolle eigendommen worden op deze manier veilig gesteld van verlies, diefstal en schade. Zo kan u zorgeloos genieten.

Maar ook wanneer u niet in het buitenland verblijft, kan het verstandig zijn om een safeloket te huren en hier uw eigendommen veilig op te slaan. Hiermee heeft u de garantie dat de inhoud het hele jaar door veilig is.

Safeloket Huren - Afbeelding

Safeloket huren bij DeVault

Uw waardevolle spullen veilig opslaan? Zonder zorgen over de veiligheid? Dan is het huren van een safeloket bij DeVault de beste oplossing. Wij ontzorgen u volledig.

Bij DeVault vinden wij vertrouwen het allerbelangrijkste. U staat uw waardevolle eigendommen en belangrijke documenten niet zomaar af. En dat begrijpen wij volledig. Om u een goed beeld te geven van onze service hebben wij de ‘7 zekerheden van DeVault’ in het leven geroepen. Als u een safeloket huurt bij DeVault bent u verzekerd van:

 • U kunt vanaf €8,- per maand een safeloket huren
 • U heeft de keuze uit 9 typen safeloketten
 • U bent standaard verzekerd tot €45.000,-
 • Wij bieden het hoogste beveiligingsniveau.
 • Uw waardevolle eigendommen worden 24/7 beveiligd
 • Al onze medewerkers zijn zorgvuldig gescreend
 • U kunt uw safeloket gratis en onbeperkt bezoeken
Vraag een safeloket aan

DeVault

Bent u te spreken over onze service? En heeft u interesse in het opslaan van uw waardevolle eigendommen in een van onze safeloketten? Neem contact met ons op via het contactformulier of bel +31 (0)85 – 13 014 79. Wij staan u graag te woord!

Safeloket Huren - Openingstijden

Openingstijden

Maandag
09:00 - 17:00 uur
Dinsdag
09:00 - 17:00 uur
Woensdag
09:00 - 17:00 uur
Donderdag
09:00 - 17:00 uur
Vrijdag
09:00 - 17:00 uur

Contact opnemen