Kluis Huren Roermond - Header

Kluis huren Roermond

 • Standaard tot €45.000,- verzekerd
 • 24/7 bewaakt en beveiligd
 • Vanaf €8,- per maand
 • Uitstekend bereikbaar vanaf Roermond

Het huren van een kluis nabij Roermond: een slimme keuze!

Sinds 2022 wordt er weer steeds vaker ingebroken. Zo werd er in de eerste vijf maanden van 2022 al 9.834 keer ingebroken in Nederland. Een stijging van maar liefst 21,6% en opzichte van dezelfde periode in 2021. Niet vreemd dat mensen steeds vaker hun kostbare bezittingen veilig willen opslaan.

Helaas is het niet meer mogelijk om in Roermond bij uw bank een kluis te huren. Banken hebben namelijk besloten om deze service niet langer te verlenen. Gelukkig kunt u bij DeVault wel terecht!

Kluis huren Roermond - DeVault

Wij bieden verschillende mogelijkheden om uw kostbare spullen veilig op te bergen. Hiermee is bezorgdheid om deze kostbare spullen verleden tijd. Onze kluizen bevinden zich in een ondergrondse kluisruimte. Daarnaast voldoen wij aan veiligheidscategorie 4+. Dit is het hoogste beveiligingsniveau op het gebied van inbraak, brand- en waterschade. U bent dus gegarandeerd van optimale veiligheid. Daarnaast zijn al onze medewerkers zorgvuldig gescreend en opgeleid.

DeVault is uw betrouwbare en professionele partij voor het huren van een kluis nabij Roermond. Kies voor optimale veiligheid, kies voor DeVault!

Kluis huren

Kluis aanbod

9 typen kluizen vanaf €8,- per maand.
Kom langs en bepaal welk formaat voor u passend is.
Standaard tot €45.000,- verzekerd | max. tot €90.000,- verzekerd per kluis.

Loket A

Verzekerd tot €45.000,-
2 sleutels
€12,00 p/m excl. BTW
Kluis aanvragen

Loket B

Verzekerd tot €45.000,-
2 sleutels
€19,50 p/m excl. BTW
Kluis aanvragen
Populair

Loket C

Verzekerd tot €45.000,-
2 sleutels
€22,50 p/m excl. BTW
Kluis aanvragen

Het huren van een kluis

Bij DeVault werken wij met een vijfstappenplan. Deze werkwijze wordt door veel klanten als zeer fijn ervaren. Wij begrijpen dat u uw kostbare bezittingen niet zomaar afgeeft. Daarom lichten wij graag onze werkwijze toe. Wij vertellen u precies wat u kan verwachten van onze service!

1. Neem contact met ons op
2. Kies een kluis
3. Jaarcontract afsluiten
4. Geniet van maximale veiligheid
5. Eventuele overstap naar een kluis van ander formaat

1. Neem contact met ons op

U kunt gemakkelijk contact met ons opnemen. Dit kan zowel via onderstaande knop als telefonisch. Wij bespreken graag uw wensen en behoeften. Uiteraard bent u ook altijd welkom op onze locatie. Wij helpen u graag verder!

Op locatie bieden wij u een vrijblijvende rondleiding. Hierbij ontdekt u alle verschillende mogelijkheden die wij bieden en krijgt u direct een goed beeld van onze professionele ruimtes en geavanceerde beveiliging technologieën.

Na het maken van een afspraak kan u meestal binnen 1 dag bij ons terecht. Heeft u de wens om met spoed een kluis te huren? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij handelen binnen 1 uur uw spoedaanvraag af: van het eerste contact tot het ontvangen van de sleutels van de kluis.

Kluis huren Roermond - Content

2. Kies een kluis

Wij bieden 9 verschillende type kluizen aan. Deze voorzien in bijna iedere behoefte. Om u te helpen bij het maken van de beste keuze voor uw situatie denken wij graag met u mee. Op die manier kunnen wij iedereen een passende oplossing bieden.

Door ons ruime aanbod kunnen wij al uw waardevolle eigendommen veilig stellen. Van een speciale muntenverzameling en sieraden tot waardevolle digitale opslag in de vorm van crypto of belangrijke documenten. Bij ons is het allemaal mogelijk!

Niet alleen voor eigendommen met financiële waarden, maar ook voor eigendommen met emotionele waarden kunt u bij DeVault terecht. Denk hierbij aan waardevolle foto’s, erfstukken of andere tastbare herinneringen.

3. Jaarcontract afsluiten

Heeft u de juiste kluis gekozen? Dan is de vervolgstap het tekenen van een jaarcontract. Op dit contract komt altijd maar één huurder te staan. U kunt wel een gevolmachtigde aanwijzen. Deze mag de kluis bezoeken. Dit kan bijvoorbeeld uw partner zijn of een ander familielid.

Na het tekenen van het contract huurt u één van onze zwaar beveiligde kluizen te beek. Gefeliciteerd: uw waardevolle eigendommen zijn veilig en verzekerd tot €45.000,-. Het is ook mogelijk om uw verzekerde waarde verder op te hogen tot €90.000,-. Hier staat wel een extra premie per jaar tegenover.

Kluis Huren Roermond - Content

4. Geniet van maximale veiligheid

U hoeft zich geen zorgen meer te maken over de veiligheid van uw kostbaarheden. U kunt uw safeloket altijd gratis en onbeperkt bezoeken tijdens onze openingstijden. Verder kunt u uw waardevolle bezittingen met een gerust hart achterlaten.

5. Eventuele overstap naar een kluis van ander formaat

Wenst u om van kluisformaat te veranderen? Wij bespreken graag de mogelijkheden. Het overstappen naar een ander kluisformaat is namelijk geen enkel probleem. Zowel van een kleinere kluis naar een grotere kluis, of van een grotere kluis naar een kleinere kluis. Echter, kan de overstap van een grotere kluis naar een kleinere kluis pas plaatsvinden na afloop van uw huidige doorlopende contract.

Kluis huren
Kluis Huren Roermond - Content

Een kluis huren in de buurt van Roermond

DeVault is de beste keuze voor het huren van een kluis in de buurt van Roermond. Onze locatie in Beek is gemakkelijk bereikbaar met de auto. Daarnaast zijn wij dé betrouwbare en professionele partij die u zoekt!

 • Kluisverhuur vanaf €8,- per maand
 • Altijd een passende oplossing met keuze uit 9 typen kluizen
 • Standaard tot €45.000,- verzekerd
 • Hoogst mogelijke beveiligingsniveau
 • 24/7 beveiligd
 • Alle medewerkers zorgvuldig gescreend
 • Afgesloten privéruimtes
Kluis huren

DeVault

Enthousiast? Neem gerust contact met ons op. Dit kan telefonisch of bij ons op locatie! DeVault is uw betrouwbare partij voor het huren van een kluis nabij Roermond!

Kluis huren Roermond - Openingstijden

Openingstijden

Maandag
09:00 - 17:00 uur
Dinsdag
09:00 - 17:00 uur
Woensdag
09:00 - 17:00 uur
Donderdag
09:00 - 17:00 uur
Vrijdag
09:00 - 17:00 uur

Contact opnemen