Kluis huren Maastricht - Header

Kluis huren Maastricht

 • Standaard tot €45.000,- verzekerd
 • 24/7 bewaakt en beveiligd
 • Vanaf €8,- per maand
 • Uitstekend bereikbaar vanaf Maastricht

Waarom een kluis huren nabij Maastricht een wijze beslissing is

Wist u dat in Nederland gemiddeld elke 10 minuten ingebroken wordt in een woning? Omgerekend zijn dit ruim 50.000 inbraken per jaar. Helaas zijn deze zorgwekkende cijfers actueler dan ooit.

Het aantal inbraken blijft namelijk stijgen. In vergelijking met het eerste halfjaar van 2021, is het aantal inbraken gestegen met 21,6%. Ook de inwoners van Maastricht zijn niet gevrijwaard van deze perikelen.

Van de gehele provincie Limburg werden in Maastricht de meeste inbraakpogingen gedaan. Het is daarom volkomen begrijpelijk dat steeds meer mensen op zoek zijn naar een veilige opslag voor hun waardevolle eigendommen.

Kluis huren Maastricht - DeVault

Door de toegenomen spanningen in de wereld neemt de vraag naar veilige opslag alleen maar toe, terwijl het aanbod afneemt. Een kluis huren bij de bank wordt steeds lastiger, zij bouwen het aanbod steeds verder af waardoor zij u deze vorm van veilige opslag niet meer kunnen bieden.

Bij DeVault kunt u wél rekenen op deze gewenste zekerheid.  U kunt een kluis huren op onze locatie te Beek, op maar 15 minuten rijden vanuit Maastricht.

Al onze kluizen zijn stuk voor stuk zwaar beveiligd. Wij voldoen namelijk aan de strengste beveiligingseisen die in Nederland gelden. Met andere woorden, uw waardevolle spullen zijn bij ons gegarandeerd veilig.

Inbraak is niet de enige calamiteit, waarvan wij het risico tot een minimum beperken. Ook zijn de kluizen uitstekend beschermd tegen water- of brandschade. Kortom, wanneer u een kluis wilt huren nabij Maastricht, is DeVault uw betrouwbare partij.

Bij ons kunt u écht met een gerust hart uw waardevolle spullen achterlaten, wetende dat deze uitstekend worden beschermd.

Kluis huren

Kluis aanbod

9 typen kluizen vanaf €8,- per maand.
Kom langs en bepaal welk formaat voor u passend is.
Standaard tot €45.000,- verzekerd | max. tot €90.000,- verzekerd per kluis.

Loket A

Verzekerd tot €45.000,-
2 sleutels
€12,00 p/m excl. BTW
Kluis aanvragen

Loket B

Verzekerd tot €45.000,-
2 sleutels
€19,50 p/m excl. BTW
Kluis aanvragen
Populair

Loket C

Verzekerd tot €45.000,-
2 sleutels
€22,50 p/m excl. BTW
Kluis aanvragen

Onze werkwijze: helder en transparant

Wanneer u een kluis wilt huren in de buurt van Maastricht, is het niet meer dan logisch dat u vooraf goed onderzoek doet. Bij DeVault snappen wij als geen ander dat u uw waardevolle spullen niet zomaar achterlaat bij een willekeurige partij.

Daarom vertellen wij u graag meer over onze werkwijze aan de hand van het volgende overzichtelijke stappenplan:

1. Neem contact met ons op
2. Kies een kluis
3. Jaarcontract afsluiten
4. Geniet van maximale veiligheid
5. Eventuele overstap naar een kluis van ander formaat

Wij delen onze werkwijze graag met u mee. Zo is het niet alleen duidelijk hoe u een kluis in de buurt van Maastricht kan huren. Tevens weet u ook meteen wat u van ons kan en mag verwachten.

1. Neem contact met ons op

Denkt u er over na om een kluis te huren nabij Maastricht? Wij zijn actief in Limburg. U kunt zowel telefonisch als via onderstaande knop contact met ons opnemen. Onze adviseurs staan u altijd graag te woord.

Naast het beantwoorden van vragen via de telefoon of mail, kunnen onze medewerkers u op locatie ook verder helpen. Uiteraard bent u van harte welkom bij onze vestiging te Beek voor een fysieke afspraak.

Veelal kunt u binnen 1 dag al terecht na het maken van een afspraak. Tijdens deze afspraak behoort het krijgen van een geheel vrijblijvende rondleiding ook tot de mogelijkheden. Dit geeft vaak toch een beter beeld van onze professionele aanpak dan een digitale toelichting.

Wilt u met spoed een kluis huren, die dichtbij Maastricht gelegen is? Ook dan is DeVault uw betrouwbare partner. Van het eerste (digitale) contact tot het daadwerkelijk huren van, bij DeVault regelen kunnen wij dit allemaal binnen 1 uur verwezenlijken.

Kluis huren Maastricht - Tekst

2. Kies een kluis

Het kiezen van een kluis is geen gemakkelijke keuze. Bij DeVault heeft u de keuze uit 9 verschillende typen kluizen. Onze adviseurs horen graag uw wensen en behoeftes om zodoende een passende oplossing aan te bieden.

Mocht u zich afvragen welke waardevolle spullen allemaal op te bergen zijn in onze kluizen, dan hebben wij daar geen eenduidig antwoord op.

Van sieraden en een postzegelverzameling tot USB-sticks met belangrijke documenten of crypto, bij ons kunt u allerlei spullen van waarde veiligstellen. Zowel van financiële waarde als emotionele waarde.

Kort door de bocht, maar wel feitelijk juist: alle spullen die passen in één van onze kluizen, kunnen wij veilig bewaren. Uiteraard uitgezonderd van eigendommen gerelateerd aan illegale praktijken.

3. Jaarcontract afsluiten

Wanneer u voor één van onze typen kluizen gekozen heeft, is het tijd om het jaarcontract af te sluiten. Houd er hierbij wel rekening mee dat elke kluis maar één huurder heeft. Wel kunt u eventueel een vriend of familielid aanstellen al gevolmachtigde.

Ook is het goed om te weten dat uw eigendommen standaard verzekerd zijn tot €45.000,-. U heeft hierbij wel de mogelijkheid de verzekerde waarde op te hogen tot €90.000,-. Hier staat wel een extra premie per jaar tegenover.

Nadat u het jaarcontract heeft getekend, zullen wij u van harte feliciteren. Hierbij ontvangt u twee sleutels, waarmee u als enige persoon toegang heeft tot uw kluis.

Vanaf dit moment huurt u officieel een zwaar beveiligde kluis, die ook nog eens goed bereikbaar is vanuit Maastricht.

Kluis huren Maastricht - Contract

4. Geniet van maximale veiligheid

Een kluis huren op een steenworp afstand van Maastricht, die ook nog eens zwaar beveiligd is. Wat wenst u nog meer? Vanaf nu hoeft u zich geen zorgen meer te maken over de veiligheid van uw waardevolle spullen. U kunt genieten van maximale veiligheid.

Graag informeren wij u verder over ons uitgebreide beveiligingsplan. Het verkrijgen van het hoogste beveiligingsniveau komt natuurlijk niet zomaar uit de lucht vallen.

DeVault maakt namelijk gebruik van de meest geavanceerde beveiliging technologieën. Van een ultramoderne water- en trildetectie tot 24/7 monitoring inclusief rechtstreekse aansluiten op de meldkamer, DeVault heeft alle benodigde tools in huis om uw eigendommen veilig te bewaren.

Ook zijn onze medewerkers voldoende geprepareerd én zorgvuldig gescreend. Dit alles maakt ons tot de meest betrouwbare en professionele partij qua kluisverhuur in Maastricht en omgeving.

5. Eventuele overstap naar een kluis van ander formaat

Mocht u gedurende uw huurperiode willen overstappen naar een kluis van een ander formaat, is dit in sommige gevallen mogelijk.

Overstappen naar een grotere kluis kan al tijdens uw huidige huurperiode, maar de overstap naar een kleinere kluis is pas mogelijk na afloop van uw huidige jaarcontact.

Kluis huren
Kluis huren Maastricht - Content

Zelf een kluis huren nabij Maastricht?

Een kluis huren bij DeVault is niet alleen wegens de bereikbaarheid een aantrekkelijke keuze. Naast het feit dat u met de auto binnen een kwartier op locatie bent, gaat u namelijk in zee met een échte betrouwbare en professionele partij.

Het veiligstellen van uw waardevolle spullen is bij DeVault prioriteit nummer één. Om deze prioriteit ook daadwerkelijk te realiseren, hebben wij zeven unieke garanties en beloftes in het leven geroepen. Onderstaand vindt u onze 7 Zekerheden:

 • Kluisverhuur vanaf €8,- per maand
 • Altijd een passende oplossing met keuze uit 9 typen kluizen
 • Standaard tot €45.000,- verzekerd
 • Hoogste beveiligingsniveau
 • 24/7 beveiligd
 • Alle medewerkers zorgvuldig gescreend
 • Afgesloten privéruimtes

Elke dag weer doen wij er alles aan om onze klanten volledig te ontzorgen door hun eigendommen veilig te bewaren. Wij zijn pas tevreden als u écht tevreden bent met uw keuze voor DeVault.

Kluis huren

DeVault

Wilt u uw kostbaarheden graag veiligstellen? Huur dan nu een kluis op maar ongeveer 15 minuten rijden van Maastricht. Via het contactformulier hiernaast kunt u uw eventuele vragen stellen. Of uiteraard een afspraak maken met ons, dé betrouwbare partij voor een kluis huren in Maastricht en omgeving.

Kluis huren Maastricht - Openingstijden

Openingstijden

Maandag
09:00 - 17:00 uur
Dinsdag
09:00 - 17:00 uur
Woensdag
09:00 - 17:00 uur
Donderdag
09:00 - 17:00 uur
Vrijdag
09:00 - 17:00 uur

Contact opnemen