Kluis huren Heerlen - Header

Kluis huren Heerlen

 • Standaard tot €45.000,- verzekerd
 • 24/7 bewaakt en beveiligd
 • Vanaf €8,- per maand
 • Uitstekend bereikbaar vanaf Heerlen

Waarom een kluis huren nabij Heerlen een slimme keuze is

Door de toegenomen spanningen in de wereld willen mensen steeds vaker hun kostbaarheden veilig opslaan. De cijfers laten zien dat deze behoefte vanuit de maatschappij niet meer dan logisch is.

In 2022 slaan inbrekers namelijk weer vaker toe. In de eerste vijf maanden van 2022 werd er al 9.834 keer ingebroken in Nederland. Dit is een stijging van 21,6% t.o.v. van dezelfde periode in 2021.

Dit is een zorgwekkende ontwikkeling, waar de inwoners van Heerlen ook de dupe van zijn. Van alle steden in Limburg, zijn inbrekers in Heerlen namelijk het vaakst succesvol. In 76 procent van de gevallen bemachtigen de inbrekers waardevolle spullen bij een woninginbraak.

Kluis huren Heerlen - DeVault

In Heerlen of omgeving kunt u niet meer een kluis bij de bank huren. Zij stoppen namelijk met het aanbieden van deze service. Hierdoor kunnen banken uw waardevolle spullen niet meer veilig bewaren.

Bij DeVault kunnen wij u wél deze gewenste zekerheid bieden.

Door een kluis te huren bij DeVault is bezorgd zijn over de veiligheid van uw waardevolle spullen verleden tijd. Bij ons zijn uw waardevolle eigendommen gegarandeerd veilig. De kluizen bevinden zich namelijk in een ondergrondse kluisruimte en daarnaast voldoen wij aan veiligheidscategorie 4+.

Dit is meteen het hoogste beveiligingsniveau. Oftewel, al uw eigendommen worden niet alleen uitstekend beschermd tegen inbraak. Ook beperken wij de risico’s van brand- én waterschade tot een minimum.

Kortom, met ons geavanceerde beveiligingsplan is DeVault uw betrouwbare en professionele partij voor het huren van een kluis nabij Heerlen. Met de auto arriveert u al binnen 20 minuten bij onze vestiging te Beek. Wat wenst u nog meer?

Kluis huren

Kluis aanbod

9 typen kluizen vanaf €8,- per maand.
Kom langs en bepaal welk formaat voor u passend is.
Standaard tot €45.000,- verzekerd | max. tot €90.000,- verzekerd per kluis.

Loket A

Verzekerd tot €45.000,-
2 sleutels
€12,00 p/m excl. BTW
Kluis aanvragen

Loket B

Verzekerd tot €45.000,-
2 sleutels
€19,50 p/m excl. BTW
Kluis aanvragen
Populair

Loket C

Verzekerd tot €45.000,-
2 sleutels
€22,50 p/m excl. BTW
Kluis aanvragen

Hoe gaat het huren van een kluis in zijn werking?

Eén van de redenen waarom veel klanten vanuit Heerlen of omgeving een kluis bij ons huren, is onze werkwijze. Bij DeVault begrijpen wij namelijk als geen ander dat u uw waardevolle spullen niet zomaar afgeeft.

U wilt er zeker van zijn dat u in zee gaat met een betrouwbare en professionele partij. Volkomen begrijpelijk. Daarom lichten wij graag onze werkwijze toe aan de hand van het volgende vijfstappenplan:

1. Neem contact met ons op
2. Kies een kluis
3. Jaarcontract afsluiten
4. Geniet van maximale veiligheid
5. Eventuele overstap naar een kluis van ander formaat

Zo weet u vooraf precies wat u van ons kan en mag verwachten, waardoor u met een gerust hart uw waardevolle spullen in één van onze kluizen kan bewaren.

1. Neem contact met ons op

Overweegt u om een kluis te huren nabij Heerlen? Wij zijn met onze kluisverhuur service actief in Limburg. U kunt zowel via onderstaande knop als telefonisch contact met ons opnemen. Onze adviseurs bespreken graag uw wensen. Het eerste contact hoeft niet per se digitaal plaats te vinden. Uiteraard bent u ook van harte welkom op onze locatie.

Bij een afspraak op locatie behoort een vrijblijvende rondleiding tot de mogelijkheden. Zo krijgt u direct een goed beeld bij onze professionele ruimtes en geavanceerde beveiliging technologieën.

Bij DeVault is het gebruikelijk dat u binnen 1 dag terecht kan na het maken van een afspraak. Mocht u onverhoopt met spoed de wens hebben om een kluis in de buurt van Heerlen te huren, bent u ook bij DeVault aan het goede adres.

Van het eerste (telefonische) contact tot het ontvangen van de sleutels van uw kluis, binnen 1 uur handelen wij een spoedaanvraag af.

Kluis huren Heerlen - Content

2. Kies een kluis

Bij DeVault hebben heeft u de keuze uit 9 verschillende typen kluizen. Graag denken wij met u mee welke kluis het meest geschikt is voor uw waardevolle eigendom(men). Zodoende kunnen u een passende oplossing aanbieden.

Door ons ruime aanbod in kluizen, kunnen wij allerlei soorten waardevolle eigendommen veilig voor u bewaren. Van een speciale muntenverzameling en sieraden tot waardevolle digitale opslag in de vorm van crypto of belangrijke documenten, bij DeVault kan het allemaal.

Naast de opslag van spullen met financiële waarde, kunt u uiteraard ook de behoefte hebben om eigendommen met emotionele waarde veilig te stellen. Denk hierbij aan foto’s, erfstukken of andere tastbare herinneringen.

Vanzelfsprekend kunt u deze eigendommen ook veiligstellen door een kluis op nog geen 20 minuten rijden van Heerlen te huren.

3. Jaarcontract afsluiten

Wanneer u een definitieve keuze heeft gemaakt voor een bepaald type kluis, is de vervolgstap om een jaarcontract te tekenen.

Op het contract komt altijd maar één huurder te staan. Wel kunt u een gevolmachtigde aanwijzen, die de kluis ook mag bezoeken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan uw partner of een ander familielid.

Na het tekenen van het contract, kunnen wij u feliciteren: u huurt vanaf nu één van onze zwaar beveiligde kluizen te Beek op nog geen 20 minuutjes rijden van Heerlen.

U (en eventueel een gevolmachtigde) zullen de enige personen zijn die toegang kunnen krijgen tot uw gehuurde kluis.

Tevens zijn uw waardevolle spullen standaard verzekerd tot €45.000,-. Wilt u uw verzekerde waarde verder ophogen? Dan is dit mogelijk tot maar liefst €90.000,-. Wel staat hier een extra premie per jaar tegenover.

Kluis huren Heerlen - Beveiliging

4. Geniet van maximale veiligheid

Nadat u uw jaarcontract heeft getekend, hoeft u zich geen zorgen meer te maken over de veiligheid van uw waardevolle eigendommen. Uiteraard bent u tijdens onze openingstijden van harte welkom op locatie. Uw safeloket kunt u namelijk gratis en onbeperkt bezoeken.

Zoals eerder vermeld, bij DeVault voldoen wij aan het hoogste beveiligingsniveau die in Nederland geldt qua veiligheidseisen én -normen. Graag vertellen wij u meer over ons uitgebreide beveiligingspakket.

Bij DeVault maken wij namelijk gebruik van de meest geavanceerde beveiliging technologieën. Van water- en trildetectie tot 24/7 monitoring met rechtstreekse aansluitingen op de meldkamer, risico’s op inbraak en water- of brandschade worden tot een minimum beperkt.

Daarnaast zijn al onze medewerkers zorgvuldig gescreend en opgeleid. Met andere woorden, u kunt met een gerust hart uw eigendommen achterlaten in één van onze kluizen.

5. Eventuele overstap naar een kluis van ander formaat

Indien u na verloop van tijd de wens heeft om van kluisformaat te veranderen, bespreken we graag de mogelijkheden. Overstappen naar een grotere kluis is geen enkel probleem.

Overstappen naar een kleinere kluis is bij ons ook mogelijk. Echter, houd er wel rekening mee dat deze overstap pas kan plaatsvinden na afloop van uw huidige doorlopende contract.

Kluis huren
Kluis huren Heerlen - Soorten

Wilt u een kluis huren in de buurt van Heerlen?

Wanneer u vanuit Heerlen of omgeving overweegt een kluis te huren, is DeVault niet alleen qua bereikbaarheid een goede keuze. Naast het gegeven dat u met de auto al binnen 20 minuten op onze locatie in Beek arriveert, zijn wij ook dé betrouwbare en professionele partij waar u naar op zoek bent.

Onderstaande 7 Zekerheden zijn namelijk stuk voor stuk unieke beloftes én garanties. Bij DeVault maken wij niet alleen afspraken. Wij komen ze ook écht na. Op ons kunt u vertrouwen. Iedere dag weer.

 • Kluisverhuur vanaf €8,- per maand
 • Altijd een passende oplossing met keuze uit 9 typen kluizen
 • Standaard tot €45.000,- verzekerd
 • Hoogst mogelijke beveiligingsniveau
 • 24/7 beveiligd
 • Alle medewerkers zorgvuldig gescreend
 • Afgesloten privéruimtes
Kluis huren

DeVault

Enthousiast geworden over onze werkwijze? Hiernaast kunt u direct contact opnemen met ons. Uiteraard staan onze adviseurs u ook graag te woord op locatie. Wij zijn uw betrouwbare partij voor een kluis huren nabij Heerlen.

Kluis huren Heerlen - Openingstijden

Openingstijden

Maandag
09:00 - 17:00 uur
Dinsdag
09:00 - 17:00 uur
Woensdag
09:00 - 17:00 uur
Donderdag
09:00 - 17:00 uur
Vrijdag
09:00 - 17:00 uur

Contact opnemen